Тестирање агрегати под оптеретување

Тестирање агрегати под оптеретување

Тестирање и сертифицирање на сите КОНДОР агрегати во наш погон. Тестирањето може да се прави според протокол на нарачателот и според симулирање на негов потрошувач. Покрај намената за тестирање на дизел …повеќе.. →

Монтажа, инсталација и пуштање во работа

Монтажа, инсталација и пуштање во работа

Кондор Енергија нуди комплетна услуга за монтажа, инсталација и пуштање во работа на Електрични генератори. Нашата мисија е обезбедување на комплетно функционален генераторски склоп кои ги задоволува сите потреби на клиентот.повеќе.. →

Одржување на електричните генератори

Одржување на електричните генератори

Кондор Енергија нуди техничка поддршка и сервисирање на електрични агрегати. Независно од видот на проблемот, нашите сервисни инженери и сервисери се спремни да одговорат на секој предизвик.повеќе.. →

Далечинска контрола и управување

Далечинска контрола и управување

Кондор Енергија е меѓу првите компании во Македонија која Ви нуди беспрекорен далечински надзор на Вашите дизел агрегати.Широк спектар на опции …повеќе.. →

Изнајмување

Изнајмување

Уште една од услугите на Кондор Енергија е и изнајмување на агрегати. Во палетата на услугите кои ги нуди Кондор Енергија Вас ви нуди палета агрегати со моќности од 5KVA до 500kVA за изнајмување.повеќе.. →

Пишете ни за вашите потреби

Пишете ни за вашите потреби

Кондор Енергија се труди и настојува да ги задоволи сите ваши потреби нудејќи ви производи и услуги за висока енергетска ефикасност како и доверливост…повеќе.. →